Rezervační formulář

Kalendář
Kalendář
Zbývá míst Plně obsazeno
Dní:
Cena celkem:  Kč

„Měníme Letiště“, ale my už jsme v novém!

 Zatímco Letiště Václava Havla v Praze přemýšlí nad novým konceptem reorganizace venkovních prostor před Terminály 1 a 2, my máme již ve všem jasno. Jediný problém, se kterým jsme se i při našich 98% pozitivní zpětné vazby potýkali, bylo čekání klientů na transfer z Letiště.  

Abychom odstranili i tuto poslední vadu na kráse, dali jsme hlavy dohromady a vymysleli pro Vás unikátní koncept, který v České republice nemá obdoby.
Odpískali jsme konec čekání, ztracenému času, buzení dětí uprostřed noci při nočních odletech, i přendávání zavazadel z jednoho vozu do druhého.
Přijeďte v pohodlí vlastního vozu přímo na Letiště, kde si jej od Vás převezme náš profesionální personál a po Vašem návratu do Prahy Vám jej opět bezpečně přistaví zpět na Letiště, třeba i ve 3 hodiny ráno. Mimo to, že bude Vaše vozidlo po dobu Vaší nepřítomnosti v absolutní bezpečnosti na parkovišti Smile Parking, máte možnost i Vašemu čtyřkolovému miláčkovi dopřát dovolenou a přiobjednat si doplňkovou službu venkovního ručního mytí, čištění interiéru, či tepování - vše za bezkonkurenční ceny. Již od nového roku je pro Vás na Letišti Václava Havla k dispozici naše centrála v INFINITY travel center & lounge s NONSTOP provozem na adrese Aviatická 1092/8 (v budově COURTYARD Marriott 100m od Terminálu 1 a 2).

Na co se můžete těšit?

-          Čerstvě pražená káva z kvalitního švýcarského kávovaru značky Jura ZDARMA
-          Možnost drobného občerstvení
-          Komfortní posezení při čekání na odlet
-          Superrychlé Wi-Fi Internet připojení ZDARMA
-          Možnost tisku palubních vstupenek, či jiných dokumentů, na které jste doma zapomněli
-          Denní tisk
-          Zvážení a zabalení zavazadel ochrannou fólií (1 kus ZDARMA, každý další za bezkonkurenční cenu)
-          Dětský koutek pro zabavení i těch nejnáročnějších malých cestovatelů  
A mnoho dalšího…

Pro ty z Vás, kteří u nás parkují svá služební vozidla a dle interních předpisů nesmí klíče od vozidla zapůjčit třetí osobě, máme dobré zprávy. Klasický provoz Smile Parking s transferem na Letiště a zpět nekončí, jen se také zdokonaluje. Těšíme se na Vás v novém!
Váš Smile Parking Team

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace