Call 24h: 220 571 752

Reservation form

Kalendář
Kalendář
Days:
Total price:  CZK

TOP 5 destinací kde nejlépe strávit Vánoční svátky

Jste jedni z těch, kteří neholdují Vánočním svátkům stráveným doma před televizí? Kladete na Vánoce vyšší nároky než jen přejídání se cukrovím? Pokud Vaše odpověď zní ano, právě pro Vás jsme si připravili předvánoční inspiraci na top 5 destinací.

1.      
Vesnička Santa Claus Village, Lapland – Finsko
  Pokud nejste tradičními zastánci českého Ježíška a líbí se Vám více americká verze Santa Claus, budete se v této finské kouzelné vesničce cítit jako doma. Obzvlášť děti jistě zařadí návštěvu „opravdového Santy“ mezi své nejkrásnější zážitky. Santa Claus Village se nachází pouze 2km od letiště Rovaniemi a kromě prožití „opravdové“ zimy zde máte možnost nakoupit mnoho tematických suvenýrů, či navštívit jednu z mnohých tematických restaurací. Kde jinde než na Santově klíně se splní Vaše Vánoční přání?  

2.      
Londýn, Anglie
  Londýn není jenom metropole nakupování (i když i to k Vánocům neodmyslitelně patří). V tomto zimním období zde naleznete kouzelné Vánoční trhy, dechberoucí výzdobu – prakticky všeho – od nákupních center přes veřejná ledová kluziště až po obřího Santova pomocníka soba Rudolfa na Piazze.  Navíc jsou náklady na dopravu do tohoto anglického města skutečně nízké, co víc si přát?

3.        Kolín nad Rýnem, Německo   Kam jinam na pravé Vánoční trhy, než k našim sousedům do Německa. Kolín nad Rýnem je přímo domovem svařeného vína, který k zimnímu počasí neodmyslitelně patří. Teplé nápoje se na většině trhů podávají v zálohovaných keramických hrnečcích s Vánočním motivem, které můžete na jakémkoliv stánku opět vrátit, nebo si jej odvézt domů jako suvenýr. Doporučujeme především Vánoční trh poblíž Kolínské katedrály, kde také naleznete největší Vánoční stromeček.  

4.      
Paříž, Francie
  Romantičtější město na světě než Paříž byste jen těžko hledali, kde jinde než tady strávit svátky se svou drahou polovičkou? Pohled z Eiffelovy věže na zasněžené město pod Vámi je k nezaplacení, stejně jako romantické procházky podél Seiny. Kulturního i turistického vyžití zde naleznete víc než dost a v tomto ročním období je vše ještě mnohem krásnější.  

5.      
Tokyo, Japonsko
  Pokud plánujete trochu exotičtější Vánoce, naše jasná volba je Tokyo. V  Japonsku se tyto svátky sice tradičně neslaví, díky megalomanské světelné výzdobě a Vánočním stromkům byste to však ani nepoznali. Japoncům se jako málokomu daří vytvořit Vánočního ducha. Kromě pouliční výzdoby se také nákupní střediska předhání v tom, kdo bude mít nejkrásnější a nejzářivější výzdobu. Mimo jiné si zde můžete pochutnat na mnohem kvalitnějších a chutnějších rybách, než na českém kaprovi.

Abyste předešli nepříjemnému překvapení po návratu z Vánoční dovolené, objednejte si již dnes kryté parkovací stání v temperované garáži. Doporučujeme nejbezpečnější parkování u Letiště Praha.
   

This website uses cookies in order to provide services, personalised adverts and to analyze visitors. By continuing to use our site, you agree with our policy. More information