Call 24h: 220 571 752

Reservation form

Kalendář
Kalendář
Days:
Total price:  CZK

Už jen 100 dní do EURA16!

Přesně za 100 dní bude zahájena fotbalová událost roku - Mistrovství Evropy ve fotbale. Přesně za 7 dní bude také zahájen prodej vstupenek.
Pokud patříte mezi sportovní nadšence a vášnivé cestovatele, neměli byste si tuto slávu nechat ujít. 
Euro se letos koná v romantické Francii a svou účast si tradičně vybojoval také český tým. Ať už mistrovství plánujete navštívit s partou kamarádů, nebo třeba jen s Vaší drahou polovičkou, nezapomeňte si s předstihem zarezervovat nejen letenky a hotel, ale také parkování u Letiště Václava Havla. 
Využijte jedinečné služby VALET PARKING a jeďte pohodlně Vaším vozem přímo na letiště. Zde si od Vás náš profesionální pracovník převezme vůz, sepíše s Vámi předávací protokol a Vy si můžete ještě před odletem vychutnat čerstvě praženou kávu, vytisknout si palubní vstupenky, nebo si třeba nechat zabalit zavazadlo ochrannou fólií - to vše zdarma! Kromě toho si také po dobu Vaší nepřítomnosti můžete nechat ručně umýt exteriér, nebo vyčistit, či vytepovat interiér Vašeho vozidla a vrátit se tak do zcela nového.
Postaráme se o to, aby Vaše cestování bylo ještě příjemnější.
P.s.: ČEŠI DO TOHO!

This website uses cookies in order to provide services, personalised adverts and to analyze visitors. By continuing to use our site, you agree with our policy. More information