Infoline: 220 571 752

Reservierungsantrag

Kalender
Kalender
Tage:
Gesamtpreis:  CZK

„Měníme Letiště“, ale my už jsme v novém!

 Zatímco Letiště Václava Havla v Praze přemýšlí nad novým konceptem reorganizace venkovních prostor před Terminály 1 a 2, my máme již ve všem jasno. Jediný problém, se kterým jsme se i při našich 98% pozitivní zpětné vazby potýkali, bylo čekání klientů na transfer z Letiště.  

Abychom odstranili i tuto poslední vadu na kráse, dali jsme hlavy dohromady a vymysleli pro Vás unikátní koncept, který v České republice nemá obdoby.
Odpískali jsme konec čekání, ztracenému času, buzení dětí uprostřed noci při nočních odletech, i přendávání zavazadel z jednoho vozu do druhého.
Přijeďte v pohodlí vlastního vozu přímo na Letiště, kde si jej od Vás převezme náš profesionální personál a po Vašem návratu do Prahy Vám jej opět bezpečně přistaví zpět na Letiště, třeba i ve 3 hodiny ráno. Mimo to, že bude Vaše vozidlo po dobu Vaší nepřítomnosti v absolutní bezpečnosti na parkovišti Smile Parking, máte možnost i Vašemu čtyřkolovému miláčkovi dopřát dovolenou a přiobjednat si doplňkovou službu venkovního ručního mytí, čištění interiéru, či tepování - vše za bezkonkurenční ceny. Již od nového roku je pro Vás na Letišti Václava Havla k dispozici naše centrála v INFINITY travel center & lounge s NONSTOP provozem na adrese Aviatická 1092/8 (v budově COURTYARD Marriott 100m od Terminálu 1 a 2).

Na co se můžete těšit?

-          Čerstvě pražená káva z kvalitního švýcarského kávovaru značky Jura ZDARMA
-          Možnost drobného občerstvení
-          Komfortní posezení při čekání na odlet
-          Superrychlé Wi-Fi Internet připojení ZDARMA
-          Možnost tisku palubních vstupenek, či jiných dokumentů, na které jste doma zapomněli
-          Denní tisk
-          Zvážení a zabalení zavazadel ochrannou fólií (1 kus ZDARMA, každý další za bezkonkurenční cenu)
-          Dětský koutek pro zabavení i těch nejnáročnějších malých cestovatelů  
A mnoho dalšího…

Pro ty z Vás, kteří u nás parkují svá služební vozidla a dle interních předpisů nesmí klíče od vozidla zapůjčit třetí osobě, máme dobré zprávy. Klasický provoz Smile Parking s transferem na Letiště a zpět nekončí, jen se také zdokonaluje. Těšíme se na Vás v novém!
Váš Smile Parking Team

Diese Webseite verwendet Cookies, um Dienstleistungen, personalisierte Anzeigen zu geben und die Besucher zu analysieren. Wenn du unsere Webseite weiterhin verwendest, stimmst du unseren politik. Mehr Infos