Call 24h: 220 571 752

Reservation form

Kalendář
Kalendář
Days:
Total price:  CZK

5 nejúžasnějších bazénů světa

Nejnovějším trendem v lákání turistů do luxusních zahraničních hotelů se staly pozoruhodné bazény. Pro Vás jsme vybrali 5 nejzajímavějších z nich a doufáme, že Vás inspirujeme k osvěžení v těchto horkých letních dnech.


1. Marina Bay Sands

Tento singapurský hotel disponuje neuvěřitelnou terasou o rozloze téměř dvou fotbalových hřišť, v pozoruhodné výšce 200m nad zemí. Kromě barů a neuvěřitelně krásného výhledu zde na Vás čeká takzvaný "infinity" bazén, končící až na samé hraně terasy a poskytne Vám tak ojedinělý zážitek z koupání.

2. Hanging Gardens

Další nádherný infinity bazén naleznete v Ubudu, Bali - Indonésie. Při výhledu z hrany bazénu se můžete kochat jak deštným pralesem, tak výhledem na řeku Ayung.

3. Šarm aš-Šajch

Pro megalomany z Vás byl v Egyptě, na pobřeží Rudého moře vybudován největší bazén na světě (umělá laguna). Tato vodní plocha se rozprostírá na neuvěřitelných 12,5 hektaru a součástí tohoto obřího komplexu jsou nejen hotely, ale také 30 000 bytů, muzeum a nákupní centrum.

4. Holiday Inn Shanghai

Luxusní hotel Holiday Inn Pudong Kangqiao v čínské Shanghai se pyšní exkluzivním bazénem, který Vám dodá pocit, jako byste pluli ve vzduchu. Je totiž umístěn úctyhodných 100m nad zemí, část jeho dna je prosklená a nabízí tak unikátní výhled na svět pod nimi.

5. Y-40 Deep Joy

Nejhlubší bazén světa Y-40 Deep Joy se nachází v italském Montegrotto Terme. Bazén je rozdělen na několik mezistupňů s různými hloubkami, přičemž nejhlubší část má pozoruhodných 40m. Naleznete zde kromě obrovského válce určeného pro potápění do hloubky také uměle vytvořenou jeskyni pro nácvik jeskynního potápění.

Věříme, že pro Vás náš výběr byl inspirací a pokud jste se rozhodli jeden z bazénů navštívit, nezapomeňte si ještě dnes zarezervovat Vaše parkovací místo
 u Letiště Václava Havla!

This website uses cookies in order to provide services, personalised adverts and to analyze visitors. By continuing to use our site, you agree with our policy. More information