Rezervační formulář

Kalendář
Kalendář
Zbývá míst Plně obsazeno
Dní:
Cena celkem:  Kč

Článek o Sky Parking na cestovatelském portálu „Hedvábná stezka“

Článek o Sky Parking na cestovatelském portálu „Hedvábná stezka“   Dojmy ze Sky Parking: Parkování u letiště se službami, které jsou zatím v Čechách unikátní + SOUTĚŽ   Když jsem hledala pro své auto parkoviště u Letiště Václava Havla, které by splňovalo moje požadavky, hned jsem narazila na SkyParking. Na webových stránkách, kde jsem udělala online rezervaci, mi slibovali: Transfer k terminálu zdarma, několikastupňové zabezpečení, umytí vozidla přímo v areálu parkingu, zakryti auta plachtou a nadstandardní služby. Rozhodla jsem se tedy úroveň služeb otestovat.
Byla jsem v den odletu na cestu překvapena, když mi zavolal přímo ředitel společnosti, aby se ujistil, že napoprvé najdu cestu. Cesta byla snadná, vyjela jsem z Exitu č. 5 z R7, ze směru Praha a je to hned odbočka vpravo směr Tuchoměřice, potom vpravo směr Tuchoměřice, kde je vidět logo Sky Parking. Umyté a vyfocené Měla jsem rezervované 7 dní Garážového VIP parkování, které zahrnovalo: ruční venkovní umytí vozidla, zakrytí auta kvalitní UV odolnou plachtou, převoz mezi parkovištěm a terminálem luxusní Sky Limousine Mercedes-Benz, pomoc se zavazadly – což jsem opravdu jako žena ocenila vzhledem k tomu, že jsem cestovala sama. Dohuštění pneumatik – nevyužila jsem. Akce pro čtenáře HedvabneStezky.cz: Sky Parking je unikátní parkovací projekt. VIP parkoviště se nachází v blízkosti Letiště Václava Havla. K dispozici jsou parkovací venkovní plochy i kryté garáže. Čtenářům Hedvábná stezka nabízíme speciální slevu 100 Kč na extra služby - Ruční venkovní mytí, Tepování vozidla (sedačky, prostor pro nohy a kufr) vč. čištění interiéru. Více informací o nabídce naleznete na Sky Parking. Promo kód: Hedvábná stezka. Auto mi nafotili, jako když si půjčuji automobil a autopůjčovně a sepsali se mnou předávací protokol. Musím uznat, že mě to příjemně překvapilo a byla jsem hned klidnější. Na stránkách jsem zjistila, že poskytují také venkovní parkování za opravdu bezkonkurenční cenu, ale preferuji mít auto pod střechou. Lze připlatit ještě za další služby: Ruční venkovní mytí, tepování vozidla - vše přímo v areálu parkoviště. Jediné negativum, které jsem našla, je to, že parkoviště není úplně na letišti, to by bylo perfektní. V recepci, kde jsem platila je k dispozici voda. Možná bych uvítala i kávu. Tuto zpětnou vazbu jsem také zmínila personálu, ty mě překvapili tím, že prý každý měsíc něco zlepšují. Předávají prý komentáře klientů vedení a hodně věcí se prý realizuje. Auto přistavené až k terminálu Za opravdu výjimečnou považuji službu Valet - odvoz a přistavení vozidla k terminálu. Nechcete se zdržovat parkováním vozidla? Převezmou vůz před terminálem a stejně tak vám ho zpět předají přistavený před terminál. Je to pohodlné hlavně pro rodiny s dětmi. Určitě služeb využiju vždy, když budu někam cestovat. Ceny jsou výhodné na krátké a delší parkování. Navíc nabízí věrnostní program Sky Parking Club, kdy dostanu 10% kredit na další využití služeb. Jako bonus, když doporučím jejich služby přátelům, tak ještě získávám dalších 10% - tomu říkám dobrý marketing. Služby Sky Parking mohu doporučit.
Soutěž o 1 x  mytí vozidla zdarma k parkování na jakýkoliv počet dní
Každý, kdo zašle odpověď, souhlasí s tím, že jeho email zařadíme do databáze pro zasílání nejzajímavějších cestovatelských novinek odesílaných cca 1x měsíčně. Svůj email může z databáze kdykoliv odhlásit.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace